Het team van Fossa Bellezza schoonheidssalon

Wij zijn een professioneel team van all-round schoonheidsspecialistes welke allen diverse vak gerichte opleidingen hebben gevolgd. U kunt van ons verwachten dat wij werken met de meest moderne technieken en goed op de hoogte zijn van de meeste recente ontwikkelingen in de huidverzorging/ schoonheidsbranche.

Hier kunt u vast in het kort kennis maken met ons team.


Cindy Nelemans - Werkhoven – Eigenaresse - allround schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Cindy, eigenaresse van Fossa Bellezza schoonheidssalon. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. In 2014 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon. Ondertussen bestaat Fossa Bellezza schoonheidssalon alweer 5 jaar!

Begonnen aan huis en sinds 1 november 2018 verhuisd naar een veel groter pand met maar liefst 3 behandelruimtes aan de Lange Schaft 3D-1 in Houten.

Na een aantal jaren altijd voor een baas te hebben gewerkt zag ik mogelijkheden voor mijzelf. Met als grote verschil, ik wil anders zijn dan de rest. Voor mij is het belangrijk dat de klant zich thuis voelt, zich geen nummer voelt en altijd hetzelfde aanspreek punt heeft. 
 

Dit maakt Fossa Bellezza schoonheidssalon bijzonder, onderscheidend en uniek. Elke dag werken wij hard aan verbetering en vernieuwingen en dit wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

Dit alles geeft mij de grote enthousiasme, passie en liefde voor het werk en de salon.

Diploma’s / certificaten / ervaring: allround schoonheidsspecialiste niveau 4 met ruim 10 jaar ervaring, grime en visagie, bruids make-up, huidverbetering behandelingen als Hydrodermabrasie de opvolger van de Microdermabrasie en diverse producttrainingen.

Passie en hobby: Uitstapjes, lekker eten, reizen, winkelen, tijd doorbrengen met vrienden en familie.


 

Inge – allround schoonheidsspecialiste en Pedicure.

Diploma’s / certificaten / ervaring: schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, Hydrodermabrasie (opvolger van Microderma), huidverbeterende Bindweefsel massages, huidadvies, make-up, verkoopadvies en diverse producttrainingen. (per oktober begin ik mijn deeltijd studie: HBO voedingsdeskundige)

Passie en hobby: Klanten in de watten leggen met een heerlijke behandeling en ze ontspannen de salon weer zien verlaten, uitstapjes maken, winkelen, Fitness/crossfitt.

 


 

Dominique – allround schoonheidsspecialiste en Pedicure.

Diploma’s / certificaten / ervaring; schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, Hydrodermabrasie (opvolger van Microderma), huidadvies, huidverbeterende bindweefsel massage, make-up, verkoopadvies en diverse producttrainingen.

Passie en hobby: tijd doorbrengen met familie en vriendinnen. Winkelen, wandelen en uitstapjes maken.  

 


 

© 2014 - 2020 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel