Het team van Fossa Bellezza schoonheidssalon

Wij zijn een professioneel team van all-round schoonheidsspecialistes welke allen diverse vak gerichte opleidingen hebben gevolgd. U kunt van ons verwachten dat wij werken met de meest moderne technieken en goed op de hoogte zijn van de meeste recente ontwikkelingen in de huidverzorging/ schoonheidsbranche.

Hier kunt u vast in het kort kennis maken met ons team.


 

Cindy Nelemans - Werkhoven – Eigenaresse - Allround schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Cindy, eigenaresse van Fossa Bellezza schoonheidssalon. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. In 2014 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon. Ondertussen bestaat Fossa Bellezza schoonheidssalon alweer ruim 7 jaar!

Begonnen aan huis en sinds 1 november 2018 verhuisd naar een groter pand met maar liefst 3 behandelruimtes aan de Lange Schaft 3D-1 in Houten.

Na een aantal jaren altijd voor een baas te hebben gewerkt zag ik mogelijkheden voor mijzelf. Met als grote verschil, ik wil anders zijn dan de rest. Voor mij is het belangrijk dat de klant zich thuis voelt, zich geen nummer voelt en altijd hetzelfde aanspreek punt heeft. 
 

Dit maakt Fossa Bellezza schoonheidssalon bijzonder, onderscheidend en uniek. Elke dag werken wij hard aan verbeteringen en vernieuwingen, dit wordt enorm gewaardeerd door onze klanten.

Dit alles geeft mij de grote enthousiasme, passie en liefde voor het werk en de salon.

Diploma’s / certificaten / ervaring: Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 met ruim 10 jaar ervaring, grime en visagie, bruids make-up, Henna Brow stylist, huidverbeterende behandelingen zoals hydrodermabrasie de opvolger van de Microdermabrasie en diverse producttrainingen.

Passie en hobby: Uitstapjes, lekker eten, reizen, winkelen, tijd doorbrengen met vrienden en familie.


Dominique – Allround schoonheidsspecialiste en Pedicure.

Diploma’s / certificaten / ervaring: Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, medische pedicure in opleiding, hydrodermabrasie (opvolger van Microderma), huidadvies, huidverbeterende bindweefsel massage, make-up, Wimperlifting, henna brow, gellak handen en voeten, verkoopadvies en diverse producttrainingen.

Passie en hobby: Tijd doorbrengen met familie en vriendinnen. Winkelen, wandelen en uitstapjes maken.  

 

 

 

 

Melanie – Allround schoonheidsspecialiste

Diploma’s / certificaten / ervaring: Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, cosmetische voet, gellak, huidadvies, huid verbeterende behandelingen, make-up & visagie, henna brow, hydro(micro)dermabrasie, diverse product en praktijktrainingen. Acne jeugdbehandelingen en massages.

Passie en hobby: Winkelen met vriendinnen, op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot make-up en cosmetische producten. Op mijn neefjes en nichtjes passen. 

 

 

 


Reina – Pedicure

Diploma’s / certificaten / ervaring: Branche diploma Pedicure, gellak voeten, cosmetische voet, gellak handen in opleiding, medische pedicure niveau 4 in opleiding. 

Passie en hobby: Ik vind het belangrijk de klant met alle aandacht te behandelen zodat ze tevreden de salon verlaten. Mijn werk is ook mijn hobby daardoor besteed ik veel van mijn vrije tijd aan het leren van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Daarnaast houd ik van dieren, wandelen, en lees ik graag een goed boek.

 

 

© 2014 - 2022 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel