Nieuw & acties

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen in de wereld van Beauty en Wellness. Bekijk onze nieuwe producten en profiteer van onze acties. 

Bellezza Season Facial Winter

Begin het jaar stralend en fris met onze nieuwe winter seizoensbehandeling!

Even bijkomen en heerlijk ontspannen.

Tijdens deze behandeling gebruiken wij een vitamine C serum. Vitamine C is een krachtig antioxidant, het versnelt onder andere het proces van collageen aanmaak, verheldert en geeft een frisse glow aan de huid.

Ook verwennen wij de huid tijdens deze behandeling weer met het heerlijk geurend chocolade masker. Dit masker werkt hydraterend, ontstekingsremmend en kalmerend. Chocolade bevat namelijk veel mineralen (bijvoorbeeld magnesium, een belangrijk element bij vele reacties in de huidcel) en vitamines (A, B, C, D en E).

De seizoensbehandeling bestaat uit:

Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage met vitamine C serum, chocolademasker, dag- of nachtverzorging.

En vergeet de goede voornemens van het nieuwe jaar niet! Smeer elke dag met een goede dag- en nachtverzorging. Als u vragen hebt over een goede verzorging voor uw huidtype, wij adviseren u graag.

Komen jullie de nieuwe seizoensbehandeling ook uitproberen? Tot snel!

De prijs voor deze complete Winter seizoens- gezichtsbehandeling is: €56,50.

Meer weten of boeken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Nieuw en nu te boeken bij Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten:

Bamboemassage:

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van gedroogde bamboestokken. Door de verschillende afmetingen kunnen deze bijvoorbeeld gebruikt worden op de rug/nek en schouders om knopen in de spieren te verminderen, maar ze zijn ook zeer geschikt voor pijnlijke beenspieren. Met de bamboemassage breng je de spieren in een diepe ontspanning en nemen vermoeidheid en stress af.

Meer weten?  Bamboemassage

We hebben 2 nieuwe gezichtsbehandelingen!:

Bellezza Hyaluronic Gezichtsbehandeling

Deze behandeling bevat producten met hoge kwaliteit Hyaluronzuur. Deze actieve werkstof is onmisbaar in de verbetering van de huidstructuur en is zeer geschikt voor de vochtarme huid of een huid met (beginnende) fijne huidlijnen.

Daarnaast werkt de behandeling kalmerend en ontstekingsremmend door het toegevoegd Aloë Vera. Het Hyaluronzuur werkt hydraterend waardoor fijne huidlijnen verminderen.

Grote voordelen van deze behandeling:

  • Hydraterend.
  • Ontstekingsremmend.
  • Kalmerend.

Bellezza Phytocell Gezichtsbehandeling

Deze behandeling verstevigd zowel de rijpere huid als ook de huid rondom de ogen. De huid zal er na de behandeling weer jonger, gezonder en fitter uitzien. 

Door de samenstelling van de producten zoals het extract van appelstamcellen die zorgt voor een toename van collageen en elastine in de huid.

Grote voordelen van deze behandeling:

  • Toename collageen en elastine.
  • Jeugdige en fitte uitstraling.
  • Optimale hydratatie van de huid.

Nieuwsgierig en meer info? Klik op 1 van deze 2 behandelingen voor de info pagina: 

Bellezza Hyaluronic Gezichtsbehandeling

Bellezza Phytocell Gezichtsbehandeling

© 2014 - 2023 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel