Nieuw & acties

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen in de wereld van Beauty en Wellness. Bekijk onze nieuwe producten en profiteer van onze acties. 

Actie:

Hydrodermabrasie: Heeft u last van rimpeltjes, een onzuivere of matte huid, huidveroudering, droge of schilferige huid, vet of ruwe huid, oppervlakkige grove poriën of een futloze huid? Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing. Sinds kort beschikken we bij Fossa Bellezza schoonheidssalon te Houten over de aller nieuwste behandelmethode op het gebied van huidverbetering:

Om kennis te maken met deze nieuwe huid verbeterende behandeling, bied Fossa Bellezza schoonheidssalon u de volgende aanbieding:

1x de Hydrodermabrasie behandeling van €54,50 voor € 49,50.

4x de Hydrodermabrasie behandeling in kuur verband van € 218,00 voor €198,00.

6x de Hydrodermabrasie behandeling in kuur verband van € 327,00 voor €297,00.

Ook is het mogelijk de Hydrodermabrasie behandeling cadeau te geven. Deze aanbieding is geldig t/m 31 December 2019.

Nieuw

Sinds kort beschikken we bij Fossa Bellezza schoonheidssalon te Houten over de aller nieuwste behandelmethode op het gebied van huidverbetering welke sterk in opkomst is, namelijk: De Hydrodermabrasie behandeling. Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie

Hydrodermabrasie, ook wel Aqua-derma genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Heeft u last van rimpeltjes, een onzuivere of matte huid, huidveroudering, droge of schilferige huid, vet of ruwe huid, oppervlakkige grove poriën of een futloze huid? Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing.

Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit. Tevens geschikt voor alle huidtypes zelfs de meest gevoelige huid. In tegenstelling tot de traditionele Microdermabrasie laat het geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.

•Tijdsduur: 60 minuten
•Prijs: € 54,50

Meer informatie? Klik op de knop hieronder en ga naar onze speciale infopagina over huidverbetering.

Meer info over huidverbetering

 


Zao Lip'ink

Zao heeft matte Lip'Inks gecreëerd voor perfecte en intens gekleurde lippen.

Ze zijn 100% natuurlijk, vegan en biologisch gecertificeerd volgens Cosmos organic.

De innovatieve en ultradunne textuur past perfect op de rondingen van de lippen en laat een gevoel achter alsof er niets is aangebracht. Deze Lip'inkt zijn zeer eenvoudig aan te brengen en zodra ze droog zijn, laten ze een perfecte en matte kleur achter met een long lasting effect.

Om altijd milieuvriendelijke producten te bieden, zijn onze Lip’ink samengesteld uit biologische castor olie die bekend is om zijn vochtvasthoudende eigenschappen. Ze bevatten ook biologische carnuba was die de huid beschermt en een long lasting resultaat geeft. Tocopherol, vitamine E, is een natuurlijke antioxidant. Deze Lip’inks zijn perfect voor een werkdag of een feestelijke avond.

€ 20,99

 

skin Food

Onze 100% natuurlijke alleskunner beschikbaar in 3 nieuwe varianten:

  1. Skin Food Light: hydraterende alles-in-één crème €5,99
  2. Skin Food Body Butter: traktatie voor droge tot zeer droge huid €13,99
  3. Skin Food Lip Balm: redt gesprongen lippen €4,99

 

Zuiverende Room Sprays van Weleda

Nieuw bij Fossa Bellezza schoonheidssalon: Zuiverende Room Sprays van Weleda! Ze zuiveren de lucht en laten elke ruimte ook nog eens heerlijk ruiken. Met echte geuren uit de natuur! Door de essentiële oliën hebben ze elk hun eigen geur en werking. €12,99

 


Cadeau arrangement

- Wijn & chocolade cadeau arrangement met de Bellezza Totaal gezichtsbehandeling € 53,95                                 

Met keuze uit een: Rose, witte wijn of een rode wijn.

- Wijn & chocolade cadeau arrangement met de Weleda gezichtsbehandeling € 59,95                                             

Met keuze uit een: Rose, witte wijn of een rode wijn.

Zie bij webshop cadeaubon bestellen.

 

 

© 2014 - 2019 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel