Bruidsmake-up

Bij Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten ben je voor je bruidsmake-up in goede handen. Onze gediplomeerde visagiste is erop gebrand jou gegarandeerd te laten stralen op de grote dag!

Wij bieden diverse complete bruidsmake-up arrangementen bestaande uit bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

  • Proef make-up
  • Gezichtsbehandeling + Wimpers en Wenkbrauwen verven
  • Gellak voor handen en voeten
  • Harsen van de benen
  • Bruidsmake-up op de grote dag zelf, in de salon of op elke andere gewenste locatie

Op je trouwdag (De grote dag) is het belangrijk om make-up te dragen die jou laat stralen. Een bruidsmake-up is anders dan een gewone make-up, omdat het de hele dag goed moet zitten en het mag o.a. niet teveel glimmen i.v.m. foto's maken. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf goed bij voelt.

Proefmake-up​

Het beste kun je 4 tot 6 weken voor de bruiloft een afspraak maken voor een proef make-up. Die laatste weken voor de bruiloft heb je immers al genoeg te doen. Als je weet dat je er op de grote dag stralend uit zult zien, is dat een zorg minder. Een proef make-up aanbrengen duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Tijdens dit moment worden de wensen van de bruid besproken en wordt er gekeken naar de juiste kleuren welke passen bij de Jurk. Ons advies is om tijdens deze afspraak je beste vriend of vriendin, een foto van de jurk en wellicht wat eigen gekozen ideen van make-up mee te nemen. Wanneer de make-up helemaal perfect samengesteld en opgebracht is, wordt genoteerd welke producten (kleuren) zijn gebruikt, zodat op de grote dag vast staat welke make-up bij jou gebruikt is en jou deze dag zal laten stralen!

En dan... De grote dag!​

Tijdens de proefmake-up wordt er afgesproken waar en hoe laat je wil worden opgemaakt. Plan minimaal 1 uur voor de make-up. Voordat de make-up wordt aangebracht, wordt er een serum op de huid ingemasseerd die ervoor zorgt, dat de make-up langer mooi blijft. Eventueel kunnen familieleden/vriendinnen ook worden opgemaakt (Dit is dan vooraf al afgesproken). Zo straalt iedereen op jouw grote dag. 

Het is mogelijk om een speciaal arrangement samen te stellen. Want voor deze zeer speciale dag wil iedereen er op z’n mooist uitzien.

En dan je handen? Wanneer de trouwring wordt omgeschoven, wil je toch mooie handen laten zien. Een manicure zorgt ervoor dat je handen in topconditie zijn en wanneer de nagels mooi gelakt zijn, zien de handen er perfect uit. Wil je het helemaal goed doen, dan is de Gellac behandeling voor de nagels het allermooiste. De nagels hebben een super mooie glans en de lak blijft tenminste 21 dagen goed zitten. Meer informatie over de Gellak vind je op de "Gellak handen en voeten"-pagina.

Natuurlijk zijn ook andere behandelingen extra mogelijk, bijvoorbeeld harsen van de benen. Heerlijk voor als je op huwelijksreis gaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongewenste haren.

Prijzen:

  • Proef make-up: € 49,50 
  • Bruids make-up: € 74,50
  • Opmaken dag gasten per persoon: € 34,50

Meer informatie over onze Bruidsmake-up of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel