Dag make-up

Dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. De meeste vrouwen brengen zelf iedere ochtend hun dag make-up aan. Soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen:

Op dagen waarop u net dat beetje extra wilt of nodig hebt! Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of bijvoorbeeld een receptie.

Sommige mensen willen graag iets anders proberen, maar durven of kunnen dat zelf nog niet goed uitvoeren. Zij bespreken hun wensen met de schoonheidsspecialiste van Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten.

Ook zijn er dames die na een behandeling niet zonder make-up over straat willen en als extraatje na een behandeling, zich door ons laten opmaken. Verwen jezelf en probeer het een keer uit.

Ook kunnen wij je advies geven over het gebruik van kleuren en make-up. Tevens is het ook mogelijk de make-up ter plekke aan te schaffen of na te bestellen in onze webshop. Wij gebruiken de make-up van het merk ZAO kijk maar eens op onze Zao pagina. 

Hieronder het prijzenoverzicht voor het laten aanbrengen van onze Dag make-up

 Prijs
Dag make-up €34,50
  

 

Meer informatie over onze Dag make-up of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel