Huidverbetering

Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten is gespecialiseerd in diverse huidverbeterende behandelingen.

Zo bieden wij u de volgende behandelingen:

Bindweefselmassage

Heeft u last van een slechte doorbloeding, wallen onder de ogen, een grote neus- lippenplooi, fijne lijntjes of rimpels, een verslapping van het gezicht of een grauwe huid? Dan is een bindweefselmassage iets voor u! Een bindweefselmassage geeft na één behandeling al zichtbaar resultaat.

Bindweefselmassage is de meest natuurlijke manier van huidverbetering. Een bindweefselmassage zorgt onder andere voor:

  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Maakt de huid elastischer
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Laat de huid stralen

Hydrodermabrasie behandeling

Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie

Hydrodermabrasie, ook wel Aqua-derma genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Heeft u last van rimpeltjes, een onzuivere of matte huid, huidveroudering, droge of schilferige huid,vet of ruwe huid, oppervakkige grove poriën of een futloze huid? ​Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing.

Bellabaci cupping massage

De Bellabaci massage van Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten is een gemoderniseerde en vernieuwde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met silicone vacuum cups. De behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking. Het gebruik van de Bellabaci cups zorgt er voor dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, Zweedse en lymfedrainage technieken, om een ultiem resultaat te bereiken in korte tijd.

Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de druk werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar de spieren en huid weer op gang.

Acné behandeling

Acné behandelingen bij Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten.

Wij bieden een speciale behandeling aan voor het verminderen van actieve acné. Deze behandeling wordt in de meeste gevallen gedeeltelijk of volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Als je veel puistjes hebt dan noemen we dat actieve acné. Dit betekend dat je huid erg vet is en het overtollige talg dus niet goed weg kan. Je talgproductie is dan verstoord en heeft de juiste verzorging nodig.

Gelukkig is (actieve) acné goed te behandelen indien je voor de juiste behandeling gaat. Fossa Bellezza schoonheidssalon bied hiervoor een zeer geschikte acné behandeling aan met verzorgingsproducten welke speciaal voor het bestrijden van acné zijn samengesteld. 

Meer informatie over onze huidverbeterende behandelingen of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel