Duo behandeling​en

Samen met je partner, moeder, zus of vriend(in) naar de schoonheidssalon? Bij Fossa Bellezza schoonheidssalon kunnen jullie samen tegelijk terecht voor een duo-behandeling. In onze compleet ingerichte duo behandelingsruimte voorzien van twee behandelstoelen bieden wij jou de mogelijkheid om samen met je partner, zus of vriend(in) te genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling en/of massage.

Twee schoonheidsspecialistes zorgen voor een heerlijk ontspan moment. Je kunt kiezen uit een gezichts-, lichaamsbehandeling of een ander arrangement uit onze prijslijst. Vrijwel elke behandeling is als duo te reserveren. Samen even heerlijk ontspannen met na de behandeling nog een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers om nog even na te genieten.

Een voorbeeld van een aantal behandelingen welke als duo geboekt kunnen worden:

Let op!

Mocht u een duo-behandeling geboekt hebben die wegens omstandigheden niet door kan gaan, dient u deze minimaal 48 uur van te voren af te zeggen, anders zullen wij de kosten in rekening moeten brengen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen wegens (covid)klachten, wordt de duo-behandeling automatisch een enkele behandeling (mits jullie niet uit hetzelfde gezin komen). Kiest u ervoor de enkele behandeling ook niet door te laten gaan, zullen de kosten van de enkele behandeling in rekening worden gebracht. (Deze maatregel is voor ons nodig omdat wij 2 schoonheidsspecialisten reserveren voor een duo-behandeling en het ontstane gat in de agenda niet op tijd meer gevuld kan worden.)

 

Meer informatie over onze duo behandelingen of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2022 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel