Duo behandeling​en

Samen met je partner, moeder, zus of vriend(in) naar de schoonheidssalon? Bij Fossa Bellezza schoonheidssalon kunnen jullie samen tegelijk terecht voor een duo-behandeling. In onze compleet ingerichte duo behandelingsruimte voorzien van twee behandelstoelen bieden wij jou de mogelijkheid om samen met je partner, zus of vriend(in) te genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling en/of massage.

Twee schoonheidsspecialistes zorgen voor een heerlijk ontspan moment. Je kunt kiezen uit een gezichts-, lichaamsbehandeling of een ander arrangement uit onze prijslijst. Vrijwel elke behandeling is als duo te reserveren. Samen even heerlijk ontspannen met na de behandeling nog een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers om nog even na te genieten.

Een voorbeeld van een aantal behandelingen welke als duo geboekt kunnen worden:

Let op een geplande duo behandeling moet bij verhindering tenminste 48 uur van te voren worden geannuleerd of verzet. Wanneer dit niet binnen de gestelde termijn wordt gedaan en beide personen dus niet komen zal er 50% in rekening gebracht worden. Er worden voor een duo behandeling twee schoonheidsspecialisten ingepland welke we bij een annulering binnen de 48 uur lastig een nieuwe invulling van de agenda kunnen geven.

Meer informatie over onze duo behandelingen of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2021 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel