Duo behandeling​en

Samen met je partner, moeder, zus of vriend(in) naar de schoonheidssalon? Bij Fossa Bellezza schoonheidssalon kunnen jullie samen tegelijk terecht voor een duo-behandeling. In onze compleet ingerichte duo behandelingsruimte voorzien van twee behandelstoelen bieden wij jou de mogelijkheid om samen met je partner, zus of vriend(in) te genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling en/of massage.

Twee schoonheidsspecialistes zorgen voor een heerlijk ontspan moment. Je kunt kiezen uit een gezichts-, lichaamsbehandeling of een ander arrangement uit onze prijslijst. Vrijwel elke behandeling is als duo te reserveren. 

Een voorbeeld van een aantal behandelingen welke als duo geboekt kunnen worden:

Let op!

Mocht u een duo-behandeling geboekt hebben die wegens omstandigheden niet door kan gaan, dient u deze minimaal 48 uur van te voren af te zeggen, anders zullen wij de kosten in rekening moeten brengen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen om wat voor reden dan ook, wordt de duo-behandeling automatisch een enkele behandeling. Kiest u ervoor de enkele behandeling ook niet door te laten gaan, zullen de kosten van de enkele behandeling in rekening worden gebracht. (Deze maatregel is voor ons nodig omdat wij 2 schoonheidsspecialisten reserveren voor een duo-behandeling en het ontstane gat in de agenda niet op tijd meer gevuld kan worden.)

 

Meer informatie over onze duo behandelingen of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel