Bio Peel behandelingen

Wat is een bio Peel?

Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties.
Door het inmasseren van de Bio Peel worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dit komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen.

Een eenmalige Bio Peel behandeling is om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Ook na één behandeling voelt de huid glad en zacht aan.

Prijs en tijdsduur:

Onze bio peel behandelingen zijn € 89,50 per behandeling en duren 60 minuten.

Behandeling bestaat uit: reiniging • bio peel • uitreinigen (indien nodig) • vitamine c ampoule in a bottle • masker • oil elixer • anti-aging spf 50+

3 verschillende peelings:

Bij Fossa Bellezza schoonheidssalon maken wij gebruik van drie verschillende peelings. Door de drie bijbehorende activerende gels kunnen wij de peeling aanpassen op ieder huidtype om zo bij elke klant een mooi resultaat te behalen. In overleg met onze specialiste wordt de geschikte Peeling voor uw huid gekozen. Maak kennis met onze peelings:

Amino Acid Peel:

De Amino Acid Peel is een mix van plant- en fruitextracten die ervoor zorgen dat de huid zichzelf kan herstellen en regenereren. Deze peeling is geschikt voor:

 • Rosacea, couperose, schilfering;
 • Gevoelige huid;
 • Actieve acné.

Herbal Peel:

De Herbal Peel is een groene kruidenpeeling met een natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. De spirulina alg, een van de meest bekende algen soort, bevat alleen al 11 vitaminen, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze peeling biedt de huid hierdoor een intensieve voeding boost aan de huid. Daarnaast werkt deze peeling een sterk ontgiftende werking. Deze peeling is geschikt voor:

 • Huid met puistjes en/of mee-eters, onbalans;
 • De huid die met puistjes te maken heeft gehad (acné littekens);
 • Rimpelvorming;
 • Verslapping van de huid;
 • Hyperpigmentatie, pigmentvlekken.

Pumpkin Peel:

De pumpkin peel bevat een verhelderende en verwekende mix van pompoen fruit extract, limoengras en bromelaïne. Deze peeling heeft een sterk enzymatische werking en zit boordevol mineralen, vitamine A, C en een Vitamine B complex. Deze peeling is geschikt voor:

 • Doffe/vale huid, verhoornde huid;
 • Grove poriën, veel huidreliëf;
 • Hyperpigmentatie, pigmentvlekken.

Behandeling in kuurverband:

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling in kuurverband toe. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden een Bio Peel behandeling te herhalen. Wanneer u gaat voor een kuur krijgt u 15 Euro korting op het totaal.

Wat gebeurt er na een Bio Peel?

Na een Bio Peel behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als licht prikkelend, tintelend of branderig worden ervaren, dit kan geen kwaad. De eventuele roodheid die de huid kan hebben na de behandeling trekt vanzelf weer weg. Na het verwijderen van de Bio Peel is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dat wil zeggen dat de producten na de Bio Peel beter worden opgenomen. 

De dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. De mate van het schilferen verschilt per persoon en is afhankelijk van je huidtype. Gebruik tegen het droge gevoel van de huid een van de geadviseerde oliën en/of volle crème om de huid soepel en verzorgd te houden. De schilfertjes zullen dan ook minder zichtbaar zijn.

Belangrijk om te weten

Tussen het Harsen van de bovenlip en de Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten, net als tussen een Botox behandeling en een Bio Peel behandeling, tussen een Bio Peel en een microdermabrasie/sterke chemische peeling/ IPL en laser behandeling moet minimaal 6 weken zitten, ondanks dat de huid niet specifiek uv gevoelig wordt door de Bio Peel, raakt de huid wel een laag met dode huidcellen kwijt. De huid is hierdoor dunner en minder goed beschermd tegen uv-straling. Om verbranding te voorkomen dient u minimaal 7 dagen een SPF 50+ te gebruiken vanaf meteen na een Bio Peel behandeling.

Wanneer mag u géén Bio Peel behandeling:

Bij kanker, ook wanneer u hier nog medicijnen voor slikt, virale infecties (ook een koortslip), open wondjes, actinische keratose (ruwe plekjes op de huid), retinoïden (medicatie om talgproductie te verminderen) Vitamine A-zuur, stoppen gedurende 6 weken. 

Zwangerschap is geen contra-indicatie, maar raden we de Bio Peel niet aan. Door de veranderde hormoonhuishouding kan de huid heel anders reageren dan verwacht.

Meer informatie over onze Bio Peel behandelingen of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel