Acné behandeling

Acné behandelingen bij Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten.

Wij bieden een speciale behandeling aan voor het verminderen van actieve acné. Deze behandeling wordt in de meeste gevallen gedeeltelijk of volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Puistjes, we krijgen er allemaal mee te maken in ons leven. Meestal komen ze rond je puberteit en gaan vanzelf weer weg. Helaas niet bij iedereen. Als je veel puistjes hebt wordt dat acné genoemd. Puistjes ontstaan doordat je hormonen in de puberteit veranderen waar je huid vaak vet door wordt. Daardoor ontstaat er talg en als talg niet weg kan via je poriën dan ontstaan er puistjes.

Je hebt verschillende soorten. Zo zijn er mee-eters, dat zijn de zwarte puistjes die je ziet. De platte witte puistjes zijn gesloten mee-eters. Hierbij komt geen zuurstof bij de talg, waardoor het niet verkleurd. Dan zijn er nog de onderhuidse puistjes, deze zijn vaak rood en pijnlijk en natuurlijk het puistje zoals we hem allemaal kennen met het witte puntje erop.

Als je veel puistjes hebt dan noemen we dat actieve acné. Dit betekend dat je huid erg vet is en het overtollige talg dus niet goed weg kan. Je talgproductie is dan verstoord en heeft de juiste verzorging nodig.

Gelukkig is (actieve) acné goed te behandelen indien je voor de juiste behandeling gaat. Fossa Bellezza schoonheidssalon bied hiervoor een zeer geschikte acné behandeling aan met verzorgingsproducten welke speciaal voor het bestrijden van acné zijn samengesteld. Tijdens de behandeling wordt de huid goed gereinigd om het vettige laagje te verminderen. Daarnaast worden de onzuiverheden verwijderd, zodat het zich niet verder kan verspreiden en de huid weer kan herstellen. Tot slot wordt er een reinigend masker aan gebracht om de poriën nog verder schoon te maken. Doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale desinfecterende verzorgingsproducten om de talgproductie te verminderen, wordt er na de behandeling een hydraterende crème aangebracht.

De Acné behandeling bestaat uit:

  • Huidanalyse / intake
  • Reinigen van de huid
  • Uitreinigen van de onzuiverheden
  • Reinigend masker
  • Verzorgende crème
  • Behandelplan voor thuis
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Prijs: €64,50

AGB-code Fossa Bellezza Schoonheidssalon: 17256452
AGB-code van onze specialiste I.C.A. van Burgel: 89101337

Verschil tussen jeugd en acné behandeling & declareren bij uw zorgverzekeraar:

Maar wat is nu het verschil tussen de jeugd- en de acné behandeling die wij aanbieden?
Onze jeugdbehandeling is alleen voor jongeren tot en met 18 jaar. Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De acné behandeling is geschikt voor alle leeftijden en met de mogelijkheid tot het terug krijgen van de kosten via uw zorgverzekeraar, dit kan een gedeeltelijke teruggave of een volledige teruggave zijn. Controleer dit bij uw zorgverzekeraar. Voor het maken van een afspraak heeft u géén verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Kuur

De Acnébehandeling is ook in kuurverband te boeken. Een kuur bestaat uit 6 behandeling van 60 minuten per behandeling eens in de 4 weken. De kuur kost in totaal: €357,00.

Ons advies is om eerst een enkele Acnébehandeling te boeken en tijdens de intake te overleggen met de specialiste of een kuur nodig is.

Producten

Wij werken tijdens de acne behandelingen met de vezorgingsproducten van het merk SPA van Salonnepro.

De producten van Salonnepro zijn:

Dierproefvrij, parabenenvrij, siliconevrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij, vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Meer informatie over onze Acné behandeling of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel