IPL definitief ontharen bij Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten

MedCos IPL SHR definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op het gezicht en lichaam. Dat is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor u kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

Al onze schoonheidsspecialistes die IPL behandelingen uitvoeren zijn in het bezit van een diploma en hebben een intensieve training voor het gebruik van en advies over ons IPL apparaat en behandelingen ondergaan.

Wat is IPL en wat houd een IPL behandeling in?

De MedCos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuw haar meer uit zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het MedCos IPL & IPL SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.

Wanneer u interesse heeft in het boeken van een IPL behandeling, plannen we eerst een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek luisteren we naar uw wensen, beantwoorden we uw vragen, beoordelen we uw huid, vullen we een medische vragenlijst en toestemmingsformulier in en geven we een behandeltraject advies. Voor het intakegesprek plannen we een aparte afspraak in, voor we daadwerkelijk van start gaan met de IPL behandeling. Dit intakegesprek is geheel kosteloos en duurt 15 minuten. De vragenlijst sturen we vooraf ook nog per email toe zodat u deze vast even kan doornemen.

Kan iedereen met de MedCos IPL behandeld worden?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (huidtype VI) of mensen met een zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?

Bij een MedCos IPL SHR behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor het beste eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren om na de 8 behandelingen elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Er wordt altijd gestreefd naar een haarreductie van 80 tot 90% echter kan er nooit een garantie worden gegeven over het uiteindelijke resultaat

Is de behandeling pijnlijk?

Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen.

Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen?

U dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer u de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

De IPL behandelingen die met de MedCos IPL worden uitgevoerd, worden alleen uitgevoerd door medewerkers die de MedCos IPL SHR training volledig en met goed gevolg hebben afgerond.

Te boeken IPL behandelingen en prijzen voor het gezicht:

Wenkbrauwen tussenstuk € 29,0010 minuten
Kaaklijn (incl. bakkebaarden)€ 59,0020 minuten
Wangen (incl. jukbeen) € 59,0020 minuten
Bovenlip€ 29,0015 minuten
Kin€ 39,0020 minuten
Hals€ 59,0020 minuten
Gehele gezicht (excl. Oorschelpen en hals) € 119,0040 minuten

Kiest u 2 zones krijgt u 10% korting, kiest u 3 zones krijgt u 15% korting.
Betaald u meteen voor 6 behandelingen krijgt u 1 behandeling gratis.
 

Te boeken IPL behandelingen en prijzen voor het lichaam:

Nek€ 59,0030 minuten
Schouders€ 119,0030 minuten
Oksels€ 59,0030 minuten
Rug (tot taille)€ 189,0045 minuten
Borsten vrouw (incl. tepelhof) € 79,0030 minuten
Borst man€ 119,0030 minuten
Buik€ 99,0030 minuten
Bikinilijn€ 79,0030 minuten
Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek) € 99,0045 minuten
Billen€ 139,0030 minuten

Kiest u 2 zones krijgt u 10% korting, kiest u 3 zones krijgt u 15% korting.
Betaald u meteen voor 6 behandelingen krijgt u 1 behandeling gratis.
 

Te boeken IPL behandelingen en prijzen voor ledematen:

Bovenarmen€ 119,0045 minuten
Onderarmen€ 119,0045 minuten
Armen volledig€ 219,0060 minuten
Handen (incl vingers) € 59,0020 minuten
Vingers€ 39,0015 minuten
Bovenbenen€ 219,0030 minuten
Onderbenen (incl. knie) € 159,0030 minuten
Benen volledig€ 299,0060 minuten
Voeten (incl. tenen)€ 99,0020 minuten
Tenen€ 39,0015 minuten

Kiest u 2 zones krijgt u 10% korting, kiest u 3 zones krijgt u 15% korting.
Betaald u meteen voor 6 behandelingen krijgt u 1 behandeling gratis.
 

Bij deze contra indicaties voeren wij geen IPL behandeling uit:

Oncologische aandoening van de huid, hartinfarct jonger dan 6 maanden geleden, pacemake/inwendige defibrillator, tijdens het volgen van een antibioticakuur, niet goed ingestelde epilepsie en aura-migraine, zwangerschap, borstvoeding, verse littekens Jonger dan 2 maanden, keloide reactie van de huid bij wondjes, keratose solare, koorts, overgevoeligheid voor licht, tumoren, overgevoeligheid van de huid na bestraling van een oncologische aandoening, fillers ( wacht 6 weken). Uiteraard worden deze indicaties tijdens de intake nog even besproken.

Meer informatie over onze IPL behandelingen of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel