Microdermabrasie behandelingen binnenkort bij Fossa Bellezza schoonheidssalon!

Op dit moment volgen wij een training en zijn wij bezig met de aanschaf van de meest moderne apparatuur om u straks de perfecte microdermabrasie behandeling te kunnen bieden.

Wat is Microdermabrasie:

Heeft u last van fijne rimpels, een onzuivere huid, huidveroudering, oppervakkige pigmentvlekken, acne littekens, een rokershuid, grove poriën, futloze huid? Dan is een microdermabrasie behandeling zeker iets voor u! Een microdermabrasie behandeling geeft al na één behandeling zichtbaar resultaat.

Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan, maar ook in kuurverband voor het beste en mooiste resultaat

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen worden verwijdert is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. Ook krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De poriën worden minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Meer informatie als prijzen, uitleg van de behandeling, kuurverband en per wanneer het te boeken is volgen spoedig..

 

Meer informatie over onze microderabrasie behandelingen of alvast een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel