Ombré Powder Brows 

t/m 20 Januari kan nog een afspraak gemaakt worden voor de Powderbrow of de Infralash en dan gaat vanaf Maart Elize van de semi permanente make-up met zwangerschapsverlof. De jaarlijkse touch up kan tot begin maart nog wel worden gedaan. 

Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten bied ook Ombre Powderbrows semi-permanente make up aan! 

Wie wilt er nou niet wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen? Ombré Powderbrows is 1 van de populairste trends van het moment. De wenkbrauwen worden door middel van een speciale naald techniek semi-permanent getatoeëerd. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen gepoederd zijn en heb je een supernatuurlijke look! Na 6 tot 8 weken kom je voor een touch up en blijven ze gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten.

Wat is Ombré Powder brows?

De Ombré Powderbrows SPMU (semi permanente make up) betekent dat er door middel van een speciale techniek  pigment in de huid gepigmenteerd wordt met een PMU apparaat. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen gepoederd hebt. De wenkbrauwen gaan van donker aan de staart naar licht aan de aanzet, waardoor je het 'Ombré' effect krijgt. Na genezing kom je altijd na 6 to 8 weken even terug voor een touch up om eventuele plekjes op te vullen. Schrik niet: de eerste keer zal er een pigment reductie zijn van 40% tot 60%. Doordat de behandeling semi-permanent is (oppervlakkig onder de huid gepigmenteerd) houdt dit in dat je na ongeveer 1,5 jaar een opfris / colorboost behandeling moet ondergaan om het plezier van perfecte wenkbrauwen te verlengen.

Wat houd de behandeling in:

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we nog eventuele contra-indicaties en informatie, welke je ook toegezonden wordt via de mail na het maken van de afspraak, lees deze goed door. Daarna gaan we je wensen bespreken en de wenkbrauwen voortekenen aan de hand van de vorm van je gezicht. Hierna wordt de kleur besproken en kunnen we verschillende pigmenten aanbrengen om te kijken. Wanneer je akkoord gaat starten we de behandeling. De duur is ongeveer 2 tot 2,5 uur.

We proberen altijd een zo realistisch mogelijke predraw (voortekening) te maken. Zo kom je niet tot verrassingen en kan je meedenken over de vorm.

Prijzen:

De prijs voor het zetten van Ombré Powderbrows is € 365,00 inclusief de nabehandeling na ca 6 weken. Kom je binnen 1 jaar voor een touch up kost deze slechts € 120,00. Na 1 jaar kost deze € 215,00.

Voordelen van Ombré Powder brows:

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Gaat 1,5 tot 2 jaar mee
  • Natuurlijke wenkbrauwen
  • Geen roodheid of zwelling
  • Geen beschadiging van de huid

Contra-indicaties:

Het kan zijn dat er een contra-indicatie is voor het zetten van permanente make up. Bijvoorbeeld als je: alcohol op hebt, je een bloedaandoening hebt, je zwanger bent, je bloedverdunners slikt, je een recent verkregen litteken hebt, je diabetes hebt, een chemokuur behandeling ondergaat of bepaalde medicatie slikt. Bij twijfel consulteer dan altijd eerst je huisarts! Bij het maken van een afspraak zenden wij alle informatie via de email naar je toe, lees deze aandachtig door. Benut geen alcohol 24 uur voor de behandeling en drink het liefst geen koffie, dit kan een negatief effect hebben op je behandeling (bv sneller bloeden waardoor pigment minder goed pakt)

Heb je al permanente make up? Dan kun je het beste eerst een foto naar ons sturen zodat we kunnen beoordelen of het mogelijk is de Ombré Powder brows toe te passen.

Meer informatie over onze Ombré Powder brows of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel