Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten bied ook Ombre Powderbrows semi-permanente make-up en Permanente eyeliner aan! 

t/m 20 Januari kan nog een afspraak gemaakt worden voor de Powderbrow of de Infralash en dan gaat vanaf Maart Elize van de semi permanente make-up met zwangerschapsverlof. De jaarlijkse touch up kan tot begin maart nog wel worden gedaan. 

 

Wie wilt er nou niet wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen en nooit meer een uitgelopen eyeliner?

Ombré Powderbrows is 1 van de populairste trends van het moment. De wenkbrauwen worden door middel van een speciale naald techniek semi-permanent getatoeëerd. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen gepoederd zijn en heb je een supernatuurlijke look! Na 6 tot 8 weken kom je voor een touch up en blijven ze gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten.

Infralash / Deepliner is een dun zwart lijntje tussen de aanzet van de wimper haartjes (wimperrand) waardoor de wimpers voller lijken. Een Infralash oogt supernatuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling. Hierdoor ontstaat er een open blik, zonder een ’make-up’ effect. De dikte van de Infralash wordt altijd samen en naar wens overlegd.

De Infralash is geschikt voor ALLE huidtypes.

Het resultaat blijft minimaal 1 en maximaal 3 jaar zichtbaar dus dit bespaard je in de ochtend veel tijd omdat je altijd wakker wordt met een mooie oogopslag. Na het zetten van de Infralash is er minimale zwelling en roodheid.

 

Meer informatie over onze Ombré Powder brows of Infralash / Deepliner of een afspraak maken? Bekijk de webpagina's, bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel