Infralash eyeliner

t/m 20 Januari kan nog een afspraak gemaakt worden voor de Powderbrow of de Infralash en dan gaat vanaf Maart Elize van de semi permanente make-up met zwangerschapsverlof. De jaarlijkse touch up kan tot begin maart nog wel worden gedaan. 

Boek bij Fossa Bellezza schoonheidssalon Houten je Permanente eyeliner en heb nooit meer een uitgelopen eyeliner! 

Infralash / Deepliner is een dun zwart lijntje tussen de aanzet van de wimper haartjes (wimperrand) waardoor de wimpers voller lijken. Een Infralash oogt supernatuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling. Hierdoor ontstaat er een open blik, zonder een ’make-up’ effect. De dikte van de Infralash wordt altijd samen en naar wens overlegd.

De Infralash is geschikt voor ALLE huidtypes.

Het resultaat blijft minimaal 1 en maximaal 3 jaar zichtbaar dus dit bespaard je in de ochtend veel tijd omdat je altijd wakker wordt met een mooie oogopslag. Na het zetten van de Infralash is er minimale zwelling en roodheid.

Wat houd het in?

Bij het zetten van de Infralash wordt er pigment in de huid gepigmenteerd. Deze wordt gezet met een speciale naald. Bij Fossa Bellezza schoonheidssalon hanteren we tot nog toe alleen de kleur zwart. Tijdens de afspraak zullen we eerst een voorbeeld tekenen op je oog, en als je akkoord gaat starten we de behandeling. 

Naar de behandeling kom je zonder oog make up en zonder contact lenzen in. Tijdens de behandeling zal ik eerst een voorbeeld tekenen op je oog, en als je akkoord gaat starten we de behandeling. Je kan kiezen voor alleen een lijntje boven, onder, of beide. Wil je beide, dan komt er een toeslag op de prijs. Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

De behandeling duurt 60 tot 75 minuten en wordt door de meesten als pijnloos ervaren.

Prijzen:

De prijs voor een Infralash boven óf onder is € 200,00 inclusief touch up na 4 tot 6 weken. Wil je boven én onder? Dan komt er een meerprijs van € 50,00 bij. Touch up binnen 1 jaar € 99,00 touch up binnen 2 jaar € 130,00.

Voordelen:

  • Geschikt voor alle huidtypers: droog, vet, gecombineerd, grove poriën
  • Geschikt voor een jonge tot rijpe huid
  • 1 tot 3 jaar zichtbaar resultaat
  • Wordt wakker met dé perfecte look
  • Ook perfect voor mensen met weinig wimperhaartjes
  • Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar
  • Geef jezelf een natuurlijk make-up effect

Contra-indicaties:

Het kan zijn dat er een contra-indicatie is voor het zetten van permanente make up. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je: alcohol op hebt, je een bloedaandoening hebt, je zwanger bent, je bloedverdunners slikt, je een recent verkregen litteken hebt, je diabetes hebt, een chemokuur behandeling ondergaat of bepaalde medicatie slikt. Bij twijfel consulteer dan altijd eerst je huisarts! Bij het maken van een afspraak zenden wij alle informatie via de email naar je toe, lees deze aandachtig door. Benut geen alcohol 24 uur voor de behandeling en drink het liefst geen koffie, dit kan een negatief effect hebben op je behandeling (bv sneller bloeden waardoor pigment minder goed pakt)

Heb je al permanente make up? stuur ons dan eerst een foto zodat we kunnen beoordelen of het mogelijk is.

De genezing:

Genezing van permanente make up gaat altijd in stapjes.

De eerste dagen zal het nog donker van kleur zijn, tezamen met eventuele zwelling of roodheid. Dit verdwijnt vaak binnen 48 uur. Ongeveer tussen de 4 tot 10 dagen later zal je kleine korstjes en plekjes erin gaan zien. Na ongeveer 1 tot 1,5 week zijn deze er af. Soms zie je na de eerste keer zetten hierna bijna geen kleur meer rondom dag 11tot 28. Na ongeveer een maand komt de kleur juist weer opzetten en na ongeveer anderhalve maand is de genezing helemaal klaar. Bij de eerste sessie blijft ongeveer nog 30% zichtbaar, na de tweede sessie is er ten minste 70% resultaat zichtbaar.

Meer informatie over onze permanente infralash eyeliner? of een afspraak maken? Bel 030-7851348 of mail naar info@fossabellezza.nl.

© 2014 - 2024 Fossa Bellezza schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel